AdrianFärg-22 (kopia).jpg
Holistic Treatment & Training-logo.png

HELHET. 
KOMPETENS.

HJÄRTA. 

Vi guider dig till att skapa ett lyckligt, hälsosamt och smärtfritt liv.
DSCF6539.jpg

VÅR VISION

Vi vill göra det möjligt för våra coacher och klienter att vara en del av processen för självutveckling och hälsa. I en supportande, välkomnande, vårdande och inkluderande miljö. Vi hjälper dig att leva ett lyckligt, hälsosamt och smärtfritt liv.

GYMMET

Vi prioriterar helt och hållet träningsredskap som utmanar kroppens olika muskelkedjor och olika rörelseplan på allra bästa sätt. Det gäller att utmana och träna kroppen för det du förväntar dig att den ska göra på ett optimalt sätt. Ryggskott är vanligt förekommande besvär i samband med snöskottning, hur många tränar snöskottning inför vintern?

Vi erbjuder många träningsmöjligheter individuellt eller i grupp i vårt 300 kvadrat funktionella gym med öppna träningsytor. 

DSCF8019.jpg

TEAMET

JONAS JONASON

Holistic Health Practitioner, Founder

Jonas unika tillvägagångssätt som Holistic health practitioner, funktionsmedicinsk terapeut och Elittränare har vuxit fram från över femton år inom högre utbildning, forskning och klinisk tillämpning.

MARTIN TORNBLAD

STAC Elittränare, Holistic Lyfestyle Coach

Jag vill i grunden att alla ska må bra. För att nå dit behöver man en guide längs vägen som ger en kunskapen hur man ska lär känna sin egen kropp.

Livskvalitet får man inte, de skapar man genom att ta hand om kroppen både med rätt kost, rätt träning och mycket mer.

MARK ZAWADSKI

CHEK Practitioner, Holistic Lifestyle Coach

Mark has worked with elite male and female athletes in the sports of polo, tennis, skiing and football including elite level polo teams and players across Europe, The British Alpine Ski Team and Brighton & Hove Albion women’s team, male Academy and female Centre of Excellence.

NIKLAS TORPLING

BSc in Osteopathy, Massage terapeut, STAC Tränare

Niklas långa idrottsmedicinska kunskap visar sig verkligen i resultat på sina klienter. Med 6 år och över 50 000 konsultationer som medicinskt huvudansvarig för ishockeylaget Malmö Redhawks.

RUPERT SWÄRD

STAC Tränare, CHEK Holistic lifestyle coach

Min ambition är träna dig som klient med ett coachande förhållningssätt i strävan att nå din fulla potential utifrån ditt unika nuläge. Tillsammans ser vi till att skapa bästa förutsättningar för att du skall nå dem.

AMANDA BENGTSSON

Koordinator, Holistic Lifestyle Coach

Med hjärtat på helt rätt ställe och med en stor passion för holistisk hälsa och ekologiskt mat hjälper hon dig med att få svar på dina frågor.

PARTNERS

MAXIMILIAN TROPÉ

MSoc in Psychology, Prestationspsykologi

Med lång erfarenhet inom både modern prestationspsykologi och elitidrott erbjuder vi unika och utmanande metoder och verktyg till näringslivets ledare. 

ORTHOCENTER SKÅNE

Läkare specialiserade på ortopedi & idrottsskador

Elitcenter har ett samarbete med privatkliniken Ortho Center Skåne. Det innebär att vi vid behov kan hjälpa dig med remiss till en läkare som är specialiserad på just din typ av skada eller smärttillstånd.