LOCATION

Riggaregatan 57, Västra Hamnen 21113 Malmö

FOLLOW

  • Facebook
  • Instagram

CONTACT

Elitcenter växer

August 6, 2017

 

Under semestern har mycket hänt på Elitcenter. Tyvärr har Davin slutat som coach hos oss för att återvända till hemstaden Göteborg och nya äventyr, vi önskar honom all lycka med nya jobbet och de utmaningar som möter dig.

Nytt är att vi utökar personalen med en av Malmös mest meriterade och omtyckta Personliga tränare Martin Tornblad som i maj även kan titulera sig STAC Elittränare och nu en "Elitcentare" och coach hos oss. 

Nytt är även denna hemsida samt ett integrerat bokningssystem där ni bokar era tjänster direkt på hemsidan. Bokningssystemet kommer att börja gälla från 31/8 tills dess bokar ni som vanligt på www.timecenter.com/elitcenter

/coacherna

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

October 8, 2017

August 6, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square