DSCF8009_edited.jpg
Holistic Treatment & Training-logo.png

NÅ RESULTAT,  
SNABBARE. 

Sätt dina mål och nå dem med individuell coachning som är skräddarsydd just för dig. 
SCREENING.jpg

KORREKTIV, FUNKTIONELL TRÄNING

Vårt tillvägagångssätt kombinerar kunskap om funktionell anatomi med en förståelse för förhållandena mellan muskuloskeletala systemet och nerv-, organ-, hormonsystem, hållning och andning för att skapa en fullständig bild av människokroppen. För att ta reda på exakt vad du behöver gör vi alltid en noggrann screening. Screeningen ligger senare till grund för de råd och programupplägg du får av oss.

 

VÅR HOLISTISKA APPROACH

Människokroppen är ett integrerat system av system - vad som händer i matsmältningssystemet kan till exempel påverka muskuloskeletala systemet.

 

Detta innebär att våra val om kost, vila och träning kan påverka vår hälsa på många olika sätt. Det är därför en helhetssyn på hälsa och träning är avgörande om du skall nå maximala resultat.

DSCF5801.jpg
AdrianFärg-22 (kopia).jpg

VÅR PROCESS

 

 Ett 30 minuters samtal där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Tillsammans lägger vi en plan för dig att nå dina mål. Vi bjuder på kaffet och du kommer inte att svettas. Läs mer och boka ditt samtal nedan. 

Baserat på dina tidigare erfarenheter, din vardag och framförallt dina målsättningar kommer vi gemensam överens kring en lösning som ska passa just dig. Vi tar hänsyn till helheten och vill att du ska lyckas så bra som möjligt

Vi vill ha aktiva klienter och via regelbunden uppföljning i form PT-pass samt regelbundna målsamtal ser vi till att din träning hela tiden uppdateras och utvecklas efter dina önskemål.