DSCF8088.jpg
Holistic Treatment & Training-logo.png

OSTEOPATI &  
MASSAGE. 

Upplever du muskel- eller ledsmärtor? Här kan du få hjälp med behandling och träning av utbildade Osteopater och cert. Medicinska Massageterapeuter för att bli av med dina smärtproblem!
DSCF7963.jpg

RIKTIG BEHANDLING, RIKTIGA RESULTAT

Vi är erfarna Osteopater och Cert. medicinska massage terapeuter som hjälper dig när kroppen inte riktigt vill som du. Vi har målsättningen att du om klient alltid skall få ett snabbt och professionellt omhändertagande. Vi har stor förståelse för de moment som finns inom olika idrotter och yrken och de vanliga skador som kan uppstå. Vi hjälper dig med behandling och tillsammans bygger vi en långsiktig plan  för en lyckad rehabilitering av skada. Du kan söka oss för både akuta och kroniska åkommor.  

VÅR HOLISTISKA APPROACH

Människokroppen är ett integrerat system av system - vad som händer i matsmältningssystemet kan till exempel påverka muskuloskeletala systemet.

 

Detta innebär att våra val om kost, vila och träning kan påverka vår hälsa på många olika sätt. Det är därför en helhetssyn på hälsa och träning är avgörande om du skall nå maximala resultat.

DSCF5801.jpg
AdrianFärg-22 (kopia).jpg

VÅR KOMPETENS

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad form av manuell behandling. I likhet med kiropraktik och naprapati ingår det mobilisering och manipulation av kroppens leder i en osteopatisk behandling om det behövs. Viktiga principer i osteopati är att behandla hela personen inte bara symtomen.

Screening process är perfekt för dig som vill komma tillbaka efter en skada eller har återkommande ryggsmärta som inte vill släppa taget. Genom investera i en Screening process får du ett individuellt anpassat träningsprogram som täpper till dina tillkortakommanden som ofta ligger bakom smärta och upplevda begränsningar.

Unna dig en massage. Vår massör erbjuder både förebyggande behandlingar och massage för dig som har ont. Individuell behandling som vid behov kombineras med strech, mjuk mobilisering och triggerpunkts behandling.