DSCF8088.jpg

OSTEOPATI &  
FYSIOTERAPI. 

Upplever du muskel- eller ledsmärtor? Här kan du få hjälp med behandling och träning av utbildade Osteopater, Fysioterepeuter och cert. Medicinska Massageterapeuter för att bli av med dina smärtproblem!
DSCF7963.jpg

RIKTIG BEHANDLING, RIKTIGA RESULTAT

Vi är erfarna Osteopater och Fysioterapeuter som hjälper dig när kroppen inte riktigt vill som du. Vi har målsättningen att du om klient alltid skall få ett snabbt och professionellt omhändertagande. Vi har stor förståelse för de moment som finns inom olika idrotter och yrken och de vanliga skador som kan uppstå. Vi hjälper dig med behandling och tillsammans bygger vi en långsiktig plan  för en lyckad rehabilitering av skada. Du kan söka oss för både akuta och kroniska åkommor.  

VÅR HOLISTISKA APPROACH

Människokroppen är ett integrerat system av system - vad som händer i matsmältningssystemet kan till exempel påverka muskuloskeletala systemet.

 

Detta innebär att våra val om kost, vila och träning kan påverka vår hälsa på många olika sätt. Det är därför en helhetssyn på hälsa och träning är avgörande om du skall nå maximala resultat.

DSCF5801.jpg
AdrianFärg-22 (kopia).jpg

VÅR KOMPETENS

Osteopati är en internationellt erkänd och väletablerad form av manuell behandling. I likhet med kiropraktik och naprapati ingår det mobilisering och manipulation av kroppens leder i en osteopatisk behandling om det behövs. Viktiga principer i osteopati är att behandla hela personen inte bara symtomen.

Vid ett besök görs en fysioterapeutisk (sjukgymnast) undersökning. Testerna involverar aktiva rörelser och passiva rörelser för att utvärdera smärtan i området du sökt för. Testerna som utförs vid undersökningen ger mig information om vilken typ av behandlingsplan som passar just dig. Därefter utformas en behandlingsplan för att du ska nå dina mål. 

Unna dig en massage. Vår massör erbjuder både förebyggande behandlingar och massage för dig som har ont. Individuell behandling som vid behov kombineras med strech, mjuk mobilisering och triggerpunkts behandling. 

© 2021 By ELITCENTER Malmö AB.