Holistic Treatment & Training-logo_vit t

BOKA DIN KOSTNADSFRIA KONSULTATION IDAG!

PRATA MED EN COACH, GÖR EN PLAN, BLI DITT HÄLSOSAMMASTE JAG.
1. NO-SWEAT INTRO KONSULTATION

Ett 30 minuters samtal där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Tillsammans lägger vi en plan för dig att nå dina mål. Vi bjuder på kaffet och du kommer inte att svettas. Läs mer och boka ditt samtal nedan.

KOSTNADSFRITT
2. INDIVIDUELL INTROPROCESS

Baserat på dina tidigare erfarenheter, din vardag och framförallt dina målsättningar kommer vi gemensam överens kring en lösning som ska passa just dig. Vi tar hänsyn till helheten och vill att du ska lyckas så bra som möjligt. 

PRIS ENL. INDIVIDUPPLÄGG
3. LÖPANDE MEDLEMSKAP

Efter din introperiod så löper ditt medlemskap vidare utan bindningstid. Vi vill ha aktiva medlemmar och via ständig feedback och regelbunden uppföljning i form av bl. a målsamtal ser vi till att din träning hela tiden uppdateras och utvecklas efter dina önskemål. 

FR 1095 SEK / MÅNAD

DET ÄR DAGS ATT GÖRA EN FÖRÄNDRING.

Bli medlem i ett gym som har det stöd, coachning och struktur som hjälper dig att nå dina mål.

WHAT WE DO

We have a passion to empower people and find their greatest potential regarding training, health and wellbeing.

KUNSKAP

Våra coacher är några av de högst utbildade i Sverige och världen. Våra pass är alltid planerade i förväg och anpassade efter din nivå.

GRUPPKÄNSLA

Elitcenter erbjuder skräddarsydda tjänster i en varm, trygg och motiverande miljö. Vi tror att kvalité och gemenskap ger dig absolut störst chans att lyckas med dina mål.

100% PERSONLIGT

Vår intro process hjälper dig igång med rätt träning för dig. Vi börjar alltid med en analys av ditt nuläge och skräddarsyr en lösning just för dig!

ROLIG TRÄNING

Vi tror att den bästa träningsformen är den du faktiskt håller fast vid. Därför försöker vi göra varje pass till din dags bästa timme.

INVESTERA I DIG SJÄLV!

+46 768 51 49 13

RIGGAREGATAN 57, 21113 MALMÖ

  • Facebook
  • Instagram