KONTAKTA OSS

0768-514913

  • Facebook
  • Instagram
  • youtube

HITTA OSS

PARTNERS

VAD KUL ATT DU VILL VARA EN DEL AV VÅR GEMENSKAP

1. NO-SWEAT INTRO KONSULTATION

Ett 30 minuters samtal där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Tillsammans lägger vi en plan för dig att nå dina mål. Vi bjuder på kaffet och du kommer inte att svettas. Läs mer och boka ditt samtal nedan.

KOSTNADSFRITT
2. INDIVIDUELL INTROPROCESS

Baserat på dina tidigare erfarenheter, din vardag och framförallt dina målsättningar kommer vi gemensam överens kring en lösning som ska passa just dig. Vi tar hänsyn till helheten och vill att du ska lyckas så bra som möjligt. 

PRIS ENL. INDIVIDUPPLÄGG
3. LÖPANDE MEDLEMSKAP

Efter din introperiod så löper ditt medlemskap vidare utan bindningstid. Vi vill ha aktiva medlemmar och via ständig feedback och regelbunden uppföljning i form av bl. a målsamtal kvartalsvis ser vi till att din träning hela tiden uppdateras och utvecklas efter dina önskemål. 

FR 1095 SEK / MÅNAD

DET ÄR DAGS ATT GÖRA EN FÖRÄNDRING.

Bli medlem i ett gym som har det stöd, coachning och struktur som hjälper dig att nå dina mål.

VAD VI GÖR:

Vi hjälper människor att må bra, bli starka och nå sina drömmar. Om du är trött på opersonliga gym trånga gym har du kommit till rätt ställe.

VETENSKAP

Vi har en långsiktig plan för vår träning. Varje övning vi gör kan anpassas så alla kan göra dem oavsett nivå. Och alla våra coacher har gedigen utbildning.

INDIVIDANPASSAT

Personliga träningslösningar utifrån dina förutsättningar och ditt schema

SÄKERHET

Vi förstår att du har andra prioriteringar än att bara träna. Våra coacher ser till att tiden du spenderar hos oss blir säker och effektiv.

ROLIGT

Vi tror att den bästa träningsformen är den du faktiskt håller fast vid. Därför försöker vi göra varje pass till din dags bästa timme.

INVESTERA I DIG SJÄLV