Tillsammans på Top

VIP HEALTH

PROAKTIV. PERSONLIG. PREVENTIV.

Vår passion ligger i att hjälpa människor. 2020 har varit ett annorlunda och hårt år för många, men vi finns här för att du skall nå ditt fulla potential. Vårt uppdrag är att ge dig personlig information, kunskap och verktyg för att ta kontroll över din hälsa på ett så proaktivt sätt som möjligt. Istället för att jaga symtom arbetar vi vid din sida utifrån ett holistisk arbetssätt som är baserat på vår långa erfarenhet och modern vetenskap.
Biomarker Screening
Lär dig vilka system i din kropp som behöver stöd för att få bästa resultat.
Physical Functional Screening
Hitta dina tillkortakommanden, täpp till luckorna med individuellt anpassade träningsprogram
Brain health
Ta hand om din hjärna för att stödja kognition och neurologisk hälsa.
DNA Based Nutrition
Med hjälp av Metabolic Typing (MT) ser vi till din kropps unika cellulära metabola behov.
Energy management
Maximera din energinivå och livslängd med en skräddarsydd plan byggd enbart för dig.
Elitcenter Digital Solution
Använd PtEnhance appen för att mäta, spåra och behärska din hälsa.
ESSENTIAL

Ett tre månaders onlinebaserat program som ger dig exklusiv tillgång PtEnhance appen, en grundläggande funktionell och hälsodiagnostik, skräddarsydd hälso- och träningsprogram, e-postcoaching och 1-till-1 månad-coachningsstöd.

20 000 KR
OPTIMIZE

Ett 6-månaders hälsoprogram som integreras med PtEnhance app, fysisk funktionsscreening, biomarker screening, hälsodiagnostik, månadsvis 1-till-1-coachning och personcentrerad programmering för att ta hand om din kost, träning, immunitet, stress och mental hälsa.

40 000 KR
EVOLVE

Ett 12-månaders hälsoprogram som integreras med PtEnhance app, omfattande funktionsscreening och hälsodiagnostik, månadsvis 1-till-1-coachning och personcentrerad programmering för att ta hand om din näring, tillskott, träning, immunitet, stress och mental/spirituella hälsa

80 000 KR
17854139276233449.jpg

KONTAKT

MEDLEM

PARTNERS