MAXIMILIAN TROPÉ

OM MAXIMILIAN

Maxi Tropé är grundare av och vd för Me-Maximilian och har över 25 års erfarenhet av ledarskapsutveckling med fokus på både prestationspsykologi och elitidrott. Kombinationen av utbildning inom både psykologi och företagsekonomi samt en idrottskarriär inom elitishockey gör att Maxi Tropé är banbrytande i branschen.

Maxi Tropé har gått i bräschen och varit drivande för utvecklingen inom personlig utveckling och prestationspsykologi. Han har introducerat flera av de idag vedertagna modellerna för personlig utveckling, till exempel Human Element, på den Skandinaviska marknaden. Övriga metoder som Maxi har stor erfarenhet av är MBTI, Förändringens fyra rum, NLP och Hypnosterapi. Utöver det har Maxi också utvecklat ett antal egna metoder och modeller. 

Med sin gedigna erfarenhet inom både modern prestationspsykologi och elitidrott erbjuder Maxi unika och utmanande metoder och verktyg till näringslivets ledare. Målet är alltid att utveckla modiga och trygga ledare som förmår utveckla verksamheten till dess fulla potential.

KONTAKT

MEDLEM

PARTNERS