dscf2280.jpg
Holistic Treatment & Training-logo.png

KONTAKTA OSS.

Kul att du vill ta kontakt med oss. Fyll i formuläret med vad du funderar på. Vi återkommer så snart vi kan.
DSCF6333.jpg

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT SÄTTA IGÅNG!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

Tack för ditt mail. Vi kontaktar dig så snabbt vi kan!

Riggaregatan 57, 211 13 Malmö

Email: info@elitcenter.se / Tel: 0733-999026

FAQ

Nedan hittar du svar på vanligt ställda frågor till oss.

Vanliga frågor

Jag vill bli medlem, hur börjar jag träna hos er?


Alla nya möten börjar med vad vi kallar ett "No sweat intro". En 30 minuters fri konsultation där vi sitter ner, lyssnar på vad just du behöver och tillsammans med en av våra coacher rekommenderas du den bästa lösningen för dig.

Efter den fria konsultationen börjar din introprocess som ofta kombinerar PT träffar, individuella träningsprogram och våra gruppass.
Jag vill träna med PT, hur börjar jag?


Alla nya samarbeten börjar med att din coach gör en nogrann nulägesanalys sk Screening. Under screeningen kikar din coach på din hållning, rörlighet, stabilitet, andning och funktion. Dina resultat i Screeningen ligger sedan till grund för de stretch- och styrketräningsprogram din coach skräddarsyr för dig och som ni sedan tränar tillsmmans på era PT träffar.
Vilka typer av terapeuter finns på plats hos er?


På Elitcenter idrottsmedicin och osteopatmottagning finns den kompetens du behöver för att komma tillrätta med dina eventulla problem.

Vi erbjuder Osteopati, Fysioterapi (sjukgymnast), Massage, Rehab och Korrektiv träning.
Samtliga terapeuter har ett holistiskt förhållningssätt och ser alltid till helheten för att hitta och komma tillrätta med den verkliga orsaken till ditt problem. Det är därför inte ovanligt att du får basala tränings och kostråd med dig hem!
Livsstils ledarskap vad är det?


Det korta svaret är kost- och livsstilscoachning. Vi är övertygade om att dina matvanor och livsstilsval ligger till stort ansvar bakom varför du eventuellt inte når de mål du satt. Därför rekommenderar vi ofta att du kombinerar din träning hos oss med kost- och livsstilskonsultation för att nå dina resultat både snabbare men också att de står över tid.